Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Sluit dit bericht

Bezorgen en retourneren

Bezorgen van uw bestelling 

In principe zijn al onze producten uit voorraad leverbaar. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren, ook gepersonaliseerde cadeaus, echter geldt hiervoor een extra levertijd van 3 dagen. Indien u het bestelbedrag per overboeking betaalt, houdt u dan rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Uw bestelling wordt na betalingsontvangst verwerkt.
Onze producten worden door Post.nl Parcelware verstuurd. Zodra uw bestelling is verstuurd ontvangt u hierover een e-mail met een link om uw pakket online te traceren.

Verzendkosten binnen Nederland € 5.95

Retourneren

Onder de wet "kopen op afstand" (alleen voor particulieren) bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dit kunt u zonder opgave van reden doen; een opgave van reden helpt ons echter om een betere service te kunnen aanbieden. Er zijn een aantal uitzonderingen, u kunt het artikel niet retourneren:
- Als u een zakelijke klant bent.
- Als de celofaanverpakking geopend en of beschadigd is.
- Als een artikel beschadigd is of gebruikssporen heeft.
- Als de verpakking beschadigd is en of gebruikssporen heeft.
- Als een verzending incompleet is. 
- Als de artikelen gepersonaliseerd zijn.
 
Bebebasket is niet verantwoordelijk voor foutief geborduurde namen als deze door de klant foutief ingevoerd zijn.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.


Om uw retourzending zo snel en goed mogelijk af te handelen vragen wij u onderstaande tekst te kopiëren en bij voorkeur per e-mail zo spoedig mogelijk na ontvangst van de zending aan info@bebebasket.nl te mailen

Copyright © 2018 Bebebasket, Inc. All rights reserved.